Relevankah peranan institusi zakat kepada OKU - Saad, Ram Al Jaffri (Utusan Malaysia, 2014)
PENDEDAHAN mengenai isu seorang remaja Orang Kurang Upaya (OKU), adik Muhammad Firdaus Dullah oleh media massa telah mendapat perhatian ramai.Ia menzahirkan rasa marah, geram dan keliru masyarakat dengan apa yang terjadi.