Strategi perniagaan melalui pendekatan laman sesawang kajian kes: Syarikat Lovely Farm - Abdullah, Muhammad Afandi; Othman, Zakirah (2013)
Strategi perniagaan melalui pendekatan laman sesawang merupakan satu kaedah perniagaan di mana ia menggunakan pelayar Internet sebagai satu platform untuk memperkenalkan syarikat, produk, khidmat dan lain-lain kepada umum. Namun begitu terdapat cabaran dalam membangunkan laman sesawang yang memenuhi ciri-ciri laman sesawang yang baik. Dengan itu objektif kajian ini untuk mengenal pasti kerangka laman sesawang untuk sebuah syarikat. Seterusnya, membantu sebuah syarikat dalam proses penilaian peringkat awal laman sesawang mereka