Dr Mohd Shukor Mahfar kekal YDP PBBM - Harian Ekspress, (KK) (Harian Ekspres (KK), 2014)
KOTA KINABALU: Yang Dipertua Persatuan Badan Berkanun Malaysia (PBBM) Tan Sri Dr Mohd Shukor Mahfar dan Naib Yang Dipertua Prof Datuk Dr Abdullah Mohamad Said daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) mengekalkan jawatan masing-masing bagi sesi 2014-2016.