Abdul Khalid tidak tergugat:Selagi mendapat sokongan Istana, Adun dan rakyat selangor, kedudukan Abdul Khalid sebagai menteri besar kekal - Yaacob, Janatul Firdaus (Sinar Harian, 2014)
SHAH ALAM - Penganalisis politik meramalkan masa depan Abdul Khalid Ibrahim selaku Menteri Besar Selangor masih ada selagi mendapat sokongan daripada istana, adun dan rakyat negeri itu.