Kembara seni Jins Shamsudin di TV1 - Berita, Harian (Berita Harian, 2014)
Dunia hiburan tempatan tidak mungkin dapat melupakan jasa ikon industri perfileman, Tan Sri Dr Jins Shamsuddin.Bagi mengenang sumbangan tak ternilai seniman itu, TV1 menyiarkan dokumentari lima episod istimewa berjudul Jins Shamsudin: Kembara Seorang Seniman pada setiap Ahad jam 10.05 malam, mulai 8 Jun lalu.