Halal haram not just on chocolate - Saad, Ram Al Jaffri (Utusan Malaysia, 2014)
ISU halal haram terns menjadi bualan masyarakat.Sejak timbulnya kontroversi mengenai satu produk coklat dikatakan haram, perbincangan dan perdebatan mengenainya tidak terhenti walaupun pihak Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)telah mengesahkan produk tersebut halal dimakan.