Shafiq pemusnah - Harian, Metro (Harian Metro, 2014)
Impian Sabah untuk mcmpertahan emas acara bola sepak SUKMA, lebur apabila tewas 1-0 di tangan Johor pada perlawanan suku akhir di Stadium Universiti Utara Malaysia (UUM), semalam.