Teliti sebelum laksana hudud - Sheikh Rahim, Siti Maisarah; Ismail, Nor Azlina (Utusan Malaysia, 2014)
KUALA LUMPUR 29 Mei - Pelaksanaan hukum hudud perlu dibuat secara berperingkat dan memerlukan penelitian secara holistik yang mengambil kira pelbagai aspek lain tanpa hanya terhad kepada soal hukum semata-mata.