Simbol keakraban dua negara - Mohamad Nor, Khadijah (Kosmo, 2014)
KEHADIRAN dua ekor beruang panda yang bernama Fu Wa (jantan) dan Feng Yi (betina) ke Malaysia pada 21 Mei lalu membawa pelbagai pandangan sekali gus mencetuskan polemik dalam negara ini.