H.M Shah banyak berjasa kepada Utusan - Mustapha, Siti Kamilah (Kosmo, 2014)
KUALA LUMPUR - Bekas Ketua Pengarang Kumpulan Utusan, Tan Sri Zainudin Maidin yang pernah bekerja dengan Allahyarham Tan Sri Habib Mohammed Shah atau H.M Shah menyifatkan wartawan itu seorang ketua yang berdedikasi sepanjang bertugas di Utusan Melayu.