Chen, Abdullah main peranan bentuk hubungan - Berita, Harian (Berita Harian, 2014)
Kuala Lumpur: Dalam menyingkap kembali perjalanan hubungan diplomatik Malaysia-China, jasa serta sumbangan dua individu iaitu Tan Sri Michael Chen dan Tan Sri Abdullah Ahmad tidak boleh diketepikan.