Apa makna demokrasi di Thailand - Abdul Razak, Muhammad Afifi (Utusan Malaysia, 2014)
KEMELUT politik di Thailand yang berlaku sejak enam bulan lalu semakin buruk. Semua bentuk penyelesaian politik termasuk menerusi mekanisme diplomasi masih gagal memperbaiki keadaan di dalam negara 'gajah putih' itu.