Tiada aduan pelatih perintah Khidmat Masyarakat terlibat semula jenayah: Azizah - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2014)
PUTRAJAYA: Tiada pelatih Perintah Khidmat Masyarakat (PKM) dilapor kembali terlibat dengan jenayah selepas tamat program, kata Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Datuk Azizah Mohd Dun.