Sinar Harian terima anugerah - Zakaraya, Siti Zubaidah (Sinar Harian, 2014)
SUNGAI PETANI - Akhbar Sinar Harian Edisi Utara turut disenaraikan sebagai penerima Anugerah Sekolah Amanah sempena Hari Anugerah Cemerlang 2013 Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Pekula Jaya, Tikam Batu baru-baru ini.