USM sapu bersih - Syed Abu Bakar, Syed Ismail (Harian Metro, 2014)
Georgetown: Penuntut Universiti Sains Malaysia (USM) menyapu bersih ketiga tiga acara dipertandingkan pada Kejohanan Badminton ASEAN USM 2014 di Kompleks Pusat Sukan kampus induk, Minden, baru-baru ini.