Berani berubah bukan sekadar slogan - Abdul Razak, Muhammad Afifi (Utusan Malaysia, 2014)
PADA Ahad lalu, semua ahli UMNO menyambut ulang tahun penubuhan parti itu yang ke-68. Sebagai sebuah parti politik 'keramat' di Malaysia, UMNO dikenali sejak dahulu sebagai satu-satunya parti yang gigih memperjuangkan cita-cita, nasib dan masa depan orang Melayu di negara ini sejak sebelum dan selepas merdeka.