Mengukuhkan tiang seri negara - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2014)
HARI Pekerja yang disambut seluruh dunia pada setiap 1 Mei, penting untuk menilai kembali peranan yang dimainkan oleh setiap daripada kita yang bergelar pekerja.