405 selesai jalani latihan PSSTLDM, PALAPES Laut - Abdullah, Rokiah (Mingguan Malaysia, 2014)
SERAMAI 405 Pegawai Kadet Kanan (PKK) dari sembilan buah universiti tempatan selesai menjalani Kursus Bakal Pegawai Simpanan Sukarela Tentera Laut Diraja Malaysia(PSSTLDM) dan Kursus Pasukan Latihan Pegawai Simpanan(PALAPES) Tahun l dan 2 yang diadakan selama dua minggu di KD Sultan Idris 1 (KDSI 1) di sini bermula 20 Januari lalu.