Keakraban Obama, Najib terserlah - Abd Hamid, Azman (Berita Harian, 2014)
Presiden Amerika Syarikat, Barack Obama yang melakukan kunjungan ke Malaysia dalam rangka lawatan rasmi ke empat negara Asia menunjukkan keakrabannya dengan negara ini, khususnya dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.