38 kakitangan UUM sertai Askar Wataniah - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2014)
ALOR SETAR 22 April - Seramai 38 kakitangan Universiti Utara Malaysia (UUM) menjalani ujian kesihatan bagi pra pengambilan Askar Wataniah yang dijalankan di Pusat Kesihatan UUM, Sintok, di sini baru-baru ini.