Shell sumbang RM294,000 bantu 6 program lestari - Berita, Harian (Berita Harian, 2014)
SHELL, antara pelabur antarabangsa terbesar sektor tenaga di Malaysia memberi bantuan tunai bernilai RM294,000 kepada enam organisasi di bawah Geran Pembangunan Lestari Shell bagi 2014.