Usahawan IKS bumiputera jangan ketinggalan - Saad, Ram Al Jaffri (Utusan Malaysia, 2014)
MINGGU Halal Sedunia 2014 (Mihas 2014) bertemakan "Merangsang pertumbuhan perniagaan halal" bukan sahaja menarik minat masyarakat di negara-negara Islam malah negara-negara bukan Islam.