BR1M bukan jawapan bantuan subsidi minyak - Zulkifli, Jalil (Utusan Malaysia, 2014)
MEMANG kita sangat bersyukur dan berterima kasihdengan peruntukan Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) yang diterima.Bantuan itu adalah penyelarasan subsidi yang ditarik dari subsidi minyak yang disalurkan semula kepada rakyat.