Peluang tingkat kerjasama - Abdul Karim, Mohammad Al Faizal (Utusan Malaysia, 2014)
KUALA LUMPUR 8 April - Cadangan pembinaan jambatan menghubungkan Malaysia dan Singapura yang diusulkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak ketika Majlis Pemukiman Pemimpin Malaysia-Singapura Kelima merupakan lembaran baharu dalam hubungan kedua-dua negara.