MAS masih antara yang terbaik - Farush Khan, Farah Zamira (Sinar Harian, 2014)
LEBIH 100 anugerah dari luar dan dalam negara diperolehi MAS dalam tempoh 10 tahun lalu masih jadi kekuatan bagi syarikat penerbangan nasional itu untuk mengekalkan kedudukan meskipun dilanda kontroversi kehilangan pesawat MH370.