SPM bukan penentu segalanya - Saad, Ram Al Jaffri (Utusan Malaysia, 2014)
KEPUTUSAN peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) telah diumumkan baru-baru ini.Menurut Ketua Pengarah Pelajaran, Datuk Dr. Khair Mohamad Yusof, pencapaian keseluruhan SPM 2013 adalah yang terbaik dalam tempoh lima tahun berdasarkan indeks nilai Gred Purata Nasional (GPN).