Kembangkan bidang kurang maju dalam ekonomi Islam - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2014)
KUALA LUMPUR: Perbankan dan kewangan Islam di Malaysia berada pada landasan yang betul dan kini tiba masanya untuk mengembangkan bidangbidang kurang maju yang lain di dalamnya untuk mencapai pelaksanaan kukuh dan menyeluruh. Ketua Pegawai Operasi Institut Perbankan dan Kewangan Islam Malaysia (IBFIM).M.Najib Shaharuddin, berkata tumpuan haruslah diberikan kepada bidang-bidang yang tidak diliputi oleh Bank Negara Malaysia dan Suruhanjaya Sekuriti.