Telaah falsafah hidup tulen - Sahidah, Ahmad (Sinar Harian, 2014)
Dalam sebuah iklan kicap, ada ungkapan 'ini asli! Cogan tersebut ingin menegaskan barangan tersebut diperbuat daripada kacang soya.Ia juga boleh diertikan kicap itu asli, manakala jenama lain yang mirip logonya palsu.