Tak puas makan gaji - Mohd Ali, Mohamad Fakhri (Sinar Harian, 2014)
ALOR SETAR Mengurus sebuah perniagaan secara kecil-kecilan mahupun besar di usia muda tanpa sebarang pengalaman bukanlah suatu perkara yang mudah untuk dilaksanakan.Namun, itulah yang diusahakan seorang anak muda berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan dari Universiti Utara Malaysia (UUM).