Sharon tubuhkan negara Zionis 1948 - Kosmo, , (Kosmo, 2014)
KEMATIAN Ariel Sharon seharusnya tidak disambut sebagai kematian seorang negarawan kerana beliau merupakan seorang penjenayah, perang.Perkara ini ditegaskan oleh Dekan Fakulti Pengajian Antarabangsa, Universiti Utara Malaysia, Prof. Madya Mohd. Azizuddin Mohd. Sani dalam satu kiriman e-mel kepada Kosmo! baru-baru ini.