Muhyiddin ketuai penerima pingat: 114 terima darjah kebesaran sempena Hari Keputeraan Sultan Kedah - Ghazali, Adha (Berita Minggu, 2014)
Tan Sri Muhyiddin Yassin mengetuai senarai 114 penerima pingat dan darjah kebesaran sempena Hari Keputeraan Sultan Kedah, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah Ke-86, hari ini. Timbalan Perdana Menteri dianugerah Darjah Seri Setia Abdul Halim Mu'adzam Shah (SHMS) membawa gelaran Datuk Seri Diraja.Menteri Besar Kedah, Datuk Mukhriz Mahathir pula menerima Darjah Seri Paduka Mahkota Kedah (SPMK) membawa gelaran Datuk Seri.