Apa dosa pelatih GiatMara - Anuar, Azman (Mingguan Malaysia, 2014)
APA yang patut dilabelkan kepada pemimpin yang seolah-olah tidak pentingkan pendidikan untuk anak bangsa? Kenapa Kerajaan Negeri Selangor tergamak hendak menutup GiatMara Selayang pula? Siapakah sebenarnya di belakang tabir tindakan kerajaan negeri ini? Apabila di pandang belakang tentang perjuangan mempertahankan institusi pendidikan di negara ini, masyarakat Cina nampaknya lebih baik daripada Melayu.