Kerajaan perlu lebih telus, jujur - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2014)
Selepas berakhirnya PRU13, berlakunya pelbagai kenaikan termasuk kenaikan tarif elektrik oleh Tenaga Nasionai Bhd (TNB) pada 1 Januari 2014.Ramai pihak masih belum mendapat fakta atau maklumat yang betul berhubung isu ini.Wacana Sinar Siri Ke-25 bertajuk Kejutan Ekonomi Selepas PRU13' yang berlangsung kelmarin berjaya mengupas berhubung masalah ini.Ikuti hujah-hujah bernas dari Pengarah Strategi PKR,Rafizi Ramli,Pengerusi Jawatankuasa Kira-kira Wang Awam Malaysia (PAC), Datuk Nur Jazlan Mohamed dan pakar ekonomi dari Pusat Pengajian Ekonomi, Kewangan dan Perbankan Universiti Utara Malaysia, Prof Dr Amir Hussin Bahamddin. Manakala, moderator yang mengendalikan wacana ini adalah penganalisis politik Dr Maszlee Malik.