Himpunan bukan cara selesaikan masalah - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2014)
ALOR SETAR Penganjuran himpunan Gerakan Turun Kos Sara Hidup (Turun) pada 31 Disember lalu bukanlah cara terbaik untuk menyelesaikan masalah.Timbalan Dekan Pusat Pengajian Teknologi Multimedia dan Komunikasi Universiti Utara Malaysia (UUM), Dr Rosli Mohamed berkata,banyak lagi kaedah lain yang boleh digunakan agar kerajaan mendengar suara mereka.