Pengukuran Halaju Susuk : Kaedah Sekaitan Silang Dalam Proses Tomografi - Abdul Rahim, Ruzairi; Rahmat, Mohd. Fuaad; Abdul Wahab, Norhasliza (Penerbit UTM Press, 2001)
Kertas kerja ini membincangkan untuk melihat sejauhmana kesan penderia optik yang diletakkan secara susunan hulu dan hilir dapat memberikan satu keputusan dalam bentuk paparan graf halaju bagi fungsi sekaitan silang apabila pepejal kering dijatuhkan ke dalam sebatang paip