Penghasilan enzim oleh kulat aspergillus niger menggunakan fermenter skala 5 liter - Norbib, Normah; Abd. Rahman, Badarulhisam; Kamal, Mohd Nazlee; Mat, Hanapi; Sarmidi, Mohamad Roji; Abd. Latif, Fazilah; Razali, Firdausi (Jawatankuasa Penyelidikan & Perundingan, Fakulti Kej. Kimia & Kej. Sumber Asli, UTM, 1993)

(untitled)
Artikel ini membincangkan tentang penghasilan enzim oleh kulat Aspergillus niger melalui proses fermentasi kelompok pada skala 5 liter. Keputusan dan perbincangan yang selanjutnya dapat diperolehi daripada artikel penuh yang disertakan.