Penerapan kaedah multi level marketing dalam pemasaran harta tanah - Sipan, Ibrahim @ Atan; Mar Iman, Abdul Hamid; Afgani, Eusoff @ Yendo (Fakulti Kejuruteraan Dan Sains Geoinformasi, 2000)
Buku ini mengandungi beberapa bab iaitu isi kandungan, bab i multi level marketing, sejarah singkat sistem mlm, perkembangan MLM masa kini, definasi MLM, memahami sistem MLM, ciri-ciri dan sistem barangan yang dijual dengan MLM, bab ii, aplikasi MLM dalam pemasaran harta tanah, kepentingan MLM, penerapan kaedah MLM dalam bidang harta tanah di Malaysia, model i MLM untuk penjualan harta tanah, model ii MLM untuk penjualan harta tanah, model iii MLM untuk penjualan harta tanah, kesimpulan.