Panduan penggunaan microsoft fortran power station version 1.0A - Setan, Halim (Faculty of Geoinformation Science & Engineering, 1997)
Buku ini mengandungi beberapa bab iaitu sejarah perisian fortran, (formula translation), pengenalan kepada ms fortran power station version, panduan penggunaan ms fortran power, station version 1.0a di bawah windows 95, panduan penggunaan ms fortran power, station version 1.0a di bawah windows, keterangan ringkas menu dan sub menu, ms fortran power station, kesimpulan, bibliografi.