Hubungan TSP, PM10 dan variat meteorologi di stesen pengawasan kualiti udara Universiti Teknologi Malaysia - Baharum, Sabariah; Maarof, Faridah; Mohd. Yusoff, Mohd. Rashid (Persatuan Pengguna-pengguna SAS, 1990)
Kajian pencemaran udara zarahan boleh sedut (PM10) dan keseluruhan zarahan terampai (TSP) di bandaraya Kuala Lumpur perlu dikaji dengan terperinci dalam membentuk program pengrusan kualiti udara setempat si masa akan datang. Oleh itu analisis data-data mentah diperolehi di sesebuah stesen pengawasan kualiti udara perlu diberi perhatian sewajarnya. Kertas kerja ini merupakan satu hasil kajian tentang hubungan antara TSP, PM10 dan variat-variat meteorology menggunakan beberapa tatacara SAS.