Kesan angin dan hujan ke atas penyebaran & kepekatan zarahan terampai di Kuala Lumpur - Mohd. Yusoff, Mohd. Rashid; Hassan, Hashim; Mohd. Zain, Izani (1988)

(untitled)
Pengukuran keseluruhan kepekatan zarahan terampai (TSP) dan zarahan boleh sedut, PN1 Ø (saiz zarah dengan diameternya kurang atau sama dengan 1Ø um) telah dijalankan antara bulan Januari 1986 sehingga Mei 1987 di Stesen Pengawasan Kualiti Udara Universiti Teknologi Malaysia.