Permasalahan Keluarga - Yahaya, Azizi; Omar, Mohamad Hasan (2010)
Ibu bapa mempunyai peranan yang penting dalam mempengaruhi pencapaian akademik anak mereka. Dengan itu, artikel ini menunjukkan permasalahan keluarga yang mempengaruhi keputusan akademik pelajar.