Tingkah Laku Berisiko - Yahaya, Azizi; Bahari, Mohd Sofie (2010)
Artikel ini membincangkan tentang tingkah laku berisiko dikalangan pelajar. Tingkah laku berisiko ini termasuklah penyalahgunaan dadah, berjudi, penggunaan tembakau dan alkohol, keganasan dan aktiviti seks bebas.