Faktor Yang Mempengaruhi Gejala Lepak - Yahaya, Azizi; Goh, Lui Nam (2010)
Terdapat beberapa faktor utama yang mempengaruhi gejala lepak di kalangan remaja. Terdapat dua faktor yang dibincangkan dalam artikel ini iaitu sekolah dan rakan. Peranan sekolah dan peranan rakan yang boleh mempengaruhi dan mengurangkan gejala lepak telah di terangkan dalam artikel ini.