Ebuletin pejabat pengurusan makmal kampus cawangan pagoh edisi 04 (julai – disember 2023) - Leman, Abdul Mutalib; Sarimin, Muhamad Khairul Fitri; Mohd Zin, Mohamad Zayani Zakwan; Mohammad Hamin, Muhamad Asyraf; Tugiman, Nurhasikin; Zubir, Faeqatul Nabila; Suhaimi, Faiq Khairi; Md. Som, Kamarul Qawiem; Jamaludin, Mohd Shahnas; Ramli, Nur Atiera; Abd Basit, Fathin Jasleen; Md Arshad, Norzieyana; et al. (PEJABAT PENGURUSAN MAKMAL, 2025)
eBuletin ini merangkumi semua aktiviti yang telah berlangsung di PPMKCP sepanjang bulan Julai hingga Disember 2023.