Creating SME’s business aplication using microsoft office 2007 - Mohd Aboobaider, Burhanuddin; Fahmi, Arif (Venton Publication, 2009)
1. Pengenalan Microsoft Office 2007 mengandungi 5 program utama: • Word; digunakan untuk mengatur dan mengendalikan perkataan, ayat dan perenggan. • Excel; digunakan untuk mengatur dan mengendalikan angka. • PowerPoint; digunakan untuk mengatur dan mengendalikan teks dan gambar untuk membuat pameran slaid. • Access; digunakan untuk mengatur dan mengendalikan data. • Outlook; digunakan untuk mengatur maklumat peribadi, seperti alamat e-mel dan nombor telefon.