Modul Kejurulatihan kursus Kokurikulum Berkredit Teras Kesukarelawanan - Norida, Abdullah (Majlis kokurikulum universiti-univeriti Malaysia, 2012)
Modul Kejurulatihan Kursus kokurikulum Berkredit Teras Keusahawanan dihasilkan bertujuan untuk membantu melahirkan barisan fasilitator yang efektif dan kompeten. Melalui modul ini fasilitator didedahkan dengan kaedah pelaksanaan kursus kokurikulum berkredit mengikut Teras Keusahawanan, hasil pembelajaran, kemahiran insaniah, pengajaran dan pembelajaran, pengukuran dan penilaian. Semoga modul yang dihasilkan ini dapat membantu pihak KPT dan Negara melahirkan graduan yang berketrampilan dan mempunyai daya saing yang tinggi dan Berjaya.