Modul kejurulatihan Kursus Kokurikulum berkredit : Teras Daya Usaha dan Inovasi - Norida, Abdullah (Majlis Kokurikulum Univerisiti-univeriti Malaysia (UniCC), 2012)
Modul kejurulatihan kursus kokurikulum Berkredit Teras Daya usaha dan Inovasi ini dihasilkan bertujuan untuk membantu melahirkan barisan fasilitator kursus kokurikulum berkredit yang efektif dan kompeten bagi kursus-kursus yang berkaitan dengan daya usaha dan inovasi. Fasilitator yang efektif dan kompeten mampu untuk menterjemahkan kemahiran insaniah kepada pelajar yang mengikuti Kursus kokurikulum berkredit di university masing-masing. Modul ini dihasilkan dengan bantuan daripada pihak Kementerian Pengajian Tinggi untuk melahirkan graduan yang berketrampilan dan mempunyai daya saing yang tinggi.