Kesferaan Dan Kumpulan Gambar Rajah Bagi Persembahan Monoid Campuran - Tay, Choo Chuan; Ahmad, Abd Ghafur (2007)
Kertas ini membincangkan mengenai kesferaan bagi persembahan monoid campuran. Seterusnya kumpulan gambar rajah yang terbentuk daripada persembahan ini akan ditentukan.