Keseimbangan kerja kehidupan transformasi organisasi - Mohamed, Shahrulanuar; Kudus, Norliah; Abu Hassan, Mahadi (Penerbit UTeM Press, 2025)
Keseimbangan Kerja Kehidupan Transformasi Organisasi ialah buku komprehensif yang menyelidiki persoalan penting antara sumber manusia dan keseimbangan kerja-kehidupan untuk kejayaan organisasi. Dalam persekitaran kerja yang pantas dan cepat pada hari ini, mencapai keseimbangan kerja kehidupan telah menjadi cabaran mendesak yang mesti ditangani oleh organisasi untuk meningkatkan kesejahteraan pekerja, produktiviti dan prestasi organisasi secara keseluruhan. Buku ini meneroka kuasa transformatif menyepadukan amalan keseimbangan kerja-kehidupan ke dalam strategi sumber manusia. Ia memberikan pemahaman yang mendalam tentang kepentingan inisiatif keseimbangan kerja kehidupan dan kesannya terhadap penglibatan, kepuasan dan pengekalan pekerja dalam sesebuah organisasi.