Lukisan teknikal menggunakan Autocad - Shamsudin, Shamsul Anuar (Penerbit UTeM Press, 2024)
Membantu pelajar dalam lukisan kejuruteraan atau teknikal, perkara- perkara asas berkenaan lukisan perlu diketahui termasuklah cara-cara lukisan itu secara manual. Kemudian, barulah diikuti perlaksanaan lukisan itu dengan aplikasi AutoCAD. Ini juga menjadi asas yang baik sebelum pelajar mempelajari perisian Computer Aided Design (CAD) yang lebih canggih seperti SolidWorks, Solid Edge, Inventor, Fusion 360, dan CATIA.